Rulada cu branza si duceata

BLAT

  • 4 oua
  • 4 linguri de zahar
  • 1 lingura ulei
  • 2 linguri amidon
  • 2 linguri faina
  • putina sare
CREMA
  • 200 gr branzica dulce 
  • 200 gr frisca batuta
  • 1 portocala (optional)
  • dulceata 



BLAT
*acest blat este foarte delicat
Se bat ouale cu putina sare pana devin  spuma , apoi adaugam zaharul putin cate putin.
Adaugam si uleiul amestecand usor.
 Punem amidonul si faina, cate o lingura, amestecand foarte incet.
Se toarna compozitia in tava de aragaz, tapetata cu hartie de copt.
Coacem aproximatv 10 minute la foc mediu.
Rasturnam blatul pe o foaie de copt, scoatem cu grija vechea foaie de copt, rulam cu tot cu hartie.


CREMA
Amestecam branzica cu frisca si 1 portocala taiata fin.
Intindem crema pe blatul bine racit.
Dulceata o punem pe  latura blatului de unde vom incepe sa rulam.
Rulam.
Stropim rulada cu sirop din dulceata.
Dam la rece.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu