Snitele

Snitele pariziene *reteta frantuzeasca
    • piept de pui / vita / porc
    • faina
    • ou batut
    • piper
    • sare  

    Snitele vieneze * reteta austriaca
    •  vita / porc / piept de pui
    • faina
    • ou batut
    • pesmet
    • piper
    • sare

    Snitele crocante
    • piept de pui  / porc / vita
    • faina
    • ou batut
    • fulgi de porumb usor zdrobiti
    • piper
    • sare

    snitel vienez

    snitel crocant


    snitel parizian

    Se sevesc cu garnitura preferata si sos gorgonzola
    Carnea se acopera cu folie alimentara si se bate pe ambele parti, folia nu lasa carnea sa se rupa.
    Se condimenteaza cu sare si piper.
    Dam carnea prin faina, ou si pesmet /fulgi de porumb / faina, in functie de ce snitel preparam.
    Se prajesc in ulei incins, la foc mediu, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
    Se scot pe servetele de hartie.