- 250 g paste
- 300 gr spanac congelat
- cativa catei de usturoi
- 1 ceapa mica
- ardei iute rosu (optional)
- putin bulion
- apa
- piper
- sare
- ulei
- parmezan / gorzonzola / telemea (optional)
Se fierb pastele, se spala cu apa rece si se scurg.
Ceapa si ardeiul iute se calesc usor.
Adugam spanacul, putina apa si fierbem 3-4 minute, potrivim cu sare si piper.
Adaugam usturoiul pisat si bulion, fierbem cateva minute.
Presaram branza rasa, amestecam usor.
Punem pastele peste spanac, amestecam si oprim focul.
Adugam spanacul, putina apa si fierbem 3-4 minute, potrivim cu sare si piper.
Adaugam usturoiul pisat si bulion, fierbem cateva minute.
Presaram branza rasa, amestecam usor.
Punem pastele peste spanac, amestecam si oprim focul.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu