- 100 gr ciocolata neagra
- 100 gr unt
- 100 ml lapte
- 100 gr zahar +1 lg
- 2 lg cafea macinata / cacao
- 2 lg cafea solubila (ness)
- 1 l-ta hel (cardamom)
- 3 oua
- 1plic praf de copt
- 200 gr faina
GLAZURA
- 100 gr ciocolata neagra
- 50 gr unt
Incalzim
laptele cu 100 gr de zahar. Adaugam ciocolata, cafea/cacao, hel, unt si amestecand bine pana cand toate
ingredientele sunt topite, dar fara sa fiarba. Lasam sa se raceasca.
Mixam
ouale cu 1 lg de zahar.
Adaugam in compotitia cu lapte faina, ouale si praful de copt amestecand incet cu o
lingura.
Coacem la foc mediu aproximativ 30-40 de minute.
Pentru glazura se topeste ciocolata cu untul, se lasa putin sa se raceasca si se pune peste checul rece.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu