- aprox 10 ardei grasi, le scoatem semintele si pastram capacelul / cativa dovlecei
UMPLUTURA
- 500 gr carne de porc tocată
- 1 ceapă mare tocată
- 1 lta bulion
- 1 mana de orez
- piper măcinat
- pătrunjel tocat
- oregano (opțional)
- cimbru (optional)
- sare
*se amesteca ingredientele apoi umplem ardeii; punem capacelul cu codita
SOS
- sos de rosii / apă amestecata cu 2-3 lg bulion
- cateva rosii taiate (optional)
- 3-4 frunze de dafin
Dam la cuptor pentru aproximativ 1 ora.
Cand sunt gata putem presara patrunjel tocat.
Se servesc cu smantana si ardei iute.
Cand sunt gata putem presara patrunjel tocat.
Se servesc cu smantana si ardei iute.
NOTA* ardeii pot fi inlocuiti cu dovlecei sau rosii
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu