- 2 legaturi loboda 125 g
- 3 leg. stevie 300 g
- 4 leg. leurda 250 g
- spanac 250 g
- frunzele de la 3 leg. ridichi 100 g
- marar
- 1 ceapa
- 500 g telemea
- 150 g lapte batut (optional)
- 4 oua mari
- piper macinat
- foi de placinta 400 g
- ulei de masline
- *tava mare de la aragaz
Ceapa se caleste usor in ulei, se adauga verdeturile tocate marunt.
Se pune capacul, cand lasa zeama descoperim si lasam la fiert cat se se evapore din apa lasata de verdeturi.
Lasam compozitia la racit.
Adaugam ouale batute, laptele, branza faramitata, piper si sare dupa gust.
In tava bine unsa punem jumatate din foi. Turnam compozitia apoi punem celelalte foi unse cu ulei.
Coacem aproximativ 30-35 de minute.
NOTA * cantitatea de verdeturi trebuie sa fie de aproximativ 1 kg, se pot folosi si alte plante (rucola, urzici, loboda salbatica, macris, etc.)
Se pune capacul, cand lasa zeama descoperim si lasam la fiert cat se se evapore din apa lasata de verdeturi.
Lasam compozitia la racit.
Adaugam ouale batute, laptele, branza faramitata, piper si sare dupa gust.
In tava bine unsa punem jumatate din foi. Turnam compozitia apoi punem celelalte foi unse cu ulei.
Coacem aproximativ 30-35 de minute.
NOTA * cantitatea de verdeturi trebuie sa fie de aproximativ 1 kg, se pot folosi si alte plante (rucola, urzici, loboda salbatica, macris, etc.)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu