- foi lasagna 250 gr
- ciuperci 500 gr
- smantana grasa
- cascaval ras 200 gr
- usturoi 1 capatana mica
- nucsoara
- piper alb
- oregano, busuioc, cimbru (dupa gust, toate sau la alegere)
- sare
Ciupercile, taiate feliute mari, se calesc in 3 linguri de ulei. Vor lasa zeama, lasam sa se evapore doar o parte. Cand sunt gata adaugam usturoiul pisat si sarea. Lasam la racit.
Adaugam in smantana mirodeniile si 150 gr cascaval.
Amestecam smantana cu ciupercile. Compozitia trebuie sa fie mai lichida, pentru a se fierbe foile de lasagna.
Ungem cu ulei tava de copt.
Punem un strat de foi+compozitie+foi+compozitie+foi...Peste ultima foaie punem doar smantana amestecata cu mirodenii apoi presaram cascaval ras. (50 gr).
Coacem aproximativ 30 de minute.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu