*2 portii
*reteta printesei CNC ;)
Fierbem pastele.
Baconul taiat fasii se rumeneste in tigaie, se adaugă usturoiul taiat marunt.
Se amesteca smantana cu galbenusul si cu jumatate din cantitatea de parmezan, adaugam piper si sare dupa preferinta.
Sosul se pune in tigaie peste bacon si se fierbe 1 -2 minute.
Punem pastele in sos si amestecam pana se omogenizeaza compoziția.
Se servesc calde cu putin parmezan ras deasupra.
*reteta printesei CNC ;)
- 200 gr spaghete / penne / tagliatele
- 200 gr bacon / pancetta
- 250 gr smantana grasa
- 1 galbenus
- 50 gr parmezan ras
- 1 catel de usturoi
- piper
- sare
- parmezan pentru servire (optional)
Fierbem pastele.
Baconul taiat fasii se rumeneste in tigaie, se adaugă usturoiul taiat marunt.
Se amesteca smantana cu galbenusul si cu jumatate din cantitatea de parmezan, adaugam piper si sare dupa preferinta.
Sosul se pune in tigaie peste bacon si se fierbe 1 -2 minute.
Punem pastele in sos si amestecam pana se omogenizeaza compoziția.
Se servesc calde cu putin parmezan ras deasupra.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu