*reteta chinezeasca
CARNE
- 1 piept de pui taiat cubulete si prajit
LEGUME
- 2 linguri ulei
- 1 capatana usturoi mica
- o bucatica ghimbir (2-4 cm)
- 4 morcovi medii
- 2 cepe
- 1 ardei rosu mare
Intr-o tigaie puneti uleiul si adaugati ghimbirul si usturoiul taiate marunt, ceapa taiata bucatele mai mari, morcovul taiat rondele si ardeiul taiat in bucatele patrate mai mari.
Amestecati usor si prajiti cateva minute, pana cand legumele se inmoaie putin (trebuie sa ramana mai crude/tari).
Amestecati usor si prajiti cateva minute, pana cand legumele se inmoaie putin (trebuie sa ramana mai crude/tari).
SOS
- 3 linguri pasta de tomate
- 3 linguri sos de soia
- 2 linguri otet de orez
- 1 lingura zahar
- 1 lingura amidon
- 3/4 cana apa.
In putin ulei încins se pune pasta de tomate, apa, zahar, otet, soia, se adauga amidon si se fierbe la foc mare.
Cand si-a schimbat consistenta se adauga carnea si legumele, amestecam 2-3 minute.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu